Vraag en antwoord

Vraag en antwoord

Een groeiende groep mensen die wekelijks samen boodschappen doet bij de boeren in de regio – maar dan via een webwinkel. Door gezamenlijk in te kopen krijgen de boeren een eerlijke prijs en voldoende afzet en wij goed, lekker en lokaal eten op ons bord. Rechtstreeks van de producent, zonder tussenhandel. Goei Eete is een stichting zonder winstoogmerk.

Nee. Geen lidmaatschap, geen abonnement, no strings attached. We kopen samen in bij de boeren in de regio, en net als bij gewone boodschappen is het aan jou wat, hoeveel, waar en wanneer je koopt.

Nee. Je bestelt wat je wilt, wanneer je wilt, hoeveel je wilt. De enige pakketten die wij leveren zijn kerstpakketten.

Niemand, iedereen – het is maar hoe je het bekijkt. De boeren krijgen een eerlijke prijs. Goei Eete rekent een kleine marge om de logistieke kosten te betalen (o.a. diesel, kratten, onderhoud en publiciteitsmateriaal). Het werk wordt gedaan door vrijwilligers. Als klant betaal je een goede prijs voor goed eten.

De lege flessen kun je inleveren bij het afhaalpunt. Je krijgt het statiegeld dan meteen contant terug.

Je kunt betalingen doen ons IBAN  nummer NL18 RABO 01708.82.594 ten name van Stichting Goei Eete.

Alle verse seizoensproducten die je wekelijks nodig hebt, zoals aardappelen, groente, fruit, vlees en zuivel, en daarnaast wisselende producten in de categorie ‘overig’ (honing, tomatensaus, kruiden, sappen en andere dranken, enz.).

Je kunt je bestelling afhalen bij:

– De Walhoeve te Tilburg/Goirle [Hoge Wal 15] – De Dobbelhoeve te Udenhout [Molenhoefstraat 18] – Spoorzone/Gebouw 88 (MCSI) te Tilburg [NS-plein 65] – De Zonhoeve te Tilburg [Keizersakker 7] – De Schaepsdyck te Gilze [Langenbergseweg 18A] – Tilburg University te Tilburg [Professor Cobbenhagenlaan 205] – De Heyhoef, wijk de Reeshof te Tilburg [Kerkenbosplaats 1] – De Bouwplaats [Galjoenstraat 35-37] – vanaf 20 maart

Nieuwe locaties kiezen we op basis van de concentratie deelnemers. Klik hier voor een kaart van de afhaalpunten.

Er is geen minimale afname. De kosten (en moeite) zijn voor ons wel lager als je een redelijk aantal producten tegelijk bestelt.

Ja, dat mag. Wel hopen we een vaste relatie met je op te bouwen, zodat het een gewoonte wordt om regelmatig producten van Goei Eete te gebruiken.