In de media

WALHOEVE BIJ 013FOOD
Iedere zes weken is het om 08.00 uur al volle bak in de LocHal. Dan organiseert 013Food namelijk hun 013Food-onbijt. 013Food is een initiatief van lokale voedselinitatieven en ze staan voor verduurzaming van de productie en consumptie van voedsel in Midden Brabant. Bibliotheek Midden-Brabant en het FoodLab in bijzonder is hier trotse partner van.

DE WALHOEVE OP GOIRLENET.NL

WALHOEVE BIJ STADSTUINDERIJ
We zijn ook vertegenwoordigd bij de stadstuinderij. Samen met Goeieete hebben we een stand ingericht voor nog meer naamsbekendheid. 

PICKUPPOINT BOTERPAD

Om drukte te voorkomen in de winkel hebben we vanwege corona een tijdelijk Pickup-point gemaakt bij de stal.  

WALHOEVE BIJ HET FOODCAFE
Op dinsdag 12 maart is de eerste editie geweest in het Stadscafé van de bibliotheek in de LocHal. 
De organisatie was in handen van Bureau Verantwoord en de Bibliotheek LocHal.Tijdens het FoodCafé praten we over de korte voedselketen en wat daar bij komt kijken. Waarom kopen we onze yoghurt, tomaten en aardappelen niet direct bij de boer zelf? Dat lijkt logisch en toch doen we het niet altijd. Corné van Roessel van Boerderij de Walhoeve heeft een presentatie gegeven. Met zijn winkel en betrokkenheid bij Goei Eete Tilburg laat hij zien dat het wel degelijk mogelijk is de weg van ons voedsel van producent naar consument korter te maken. Kom je volgende keer ook met ons meepraten onder het genot van een hapje en een drankje? Zodra de nieuwe datum bekend is zullen wij die hier communiceren.

Tot de 013 food familie  behoren uiteenlopende food-intiatieven, bedrijven, boeren, restraurants, de gemeente, onderwijsinstellingen, de bibliotheek, stichtingen en andere partijen. De Walhoeve behoort ook tot één van de partners! Meer informatie kijk op http://www.013food.nl/

WALHOEVE EN GOEIEETE IN HET NIEUWS

Boerderijwinkel de Walhoeve is ook te vinden op www.zoekdeboer.nl en op www.boerderij-info.nl.