Onze Collega’s

Onze collega's

In onze winkel zijn producten te vinden van onderstaande collega’s!!!


Varkens

Fam. Bruurs uit Baarschot
Sinds 2011 kopen we rechtstreeks hele varkens van Den Elshorst puur. Hiervan wordt het vlees vers verkocht in de toonbank, maar ook maken we diverse worsten, hammen, en andere snijwaren. 
Deze varkens scharrelen buiten en de dieren die wij kopen hebben gegarandeerd geen antibiotica gehad. Het vlees is erg mals en smakelijk.

www.elshorstpuur.nl

Kip
Fam. v Gerven/kapteijns uit Diessen
In Diessen aan de weg naar Middelbeers staat de boerderij van Poelier Kapteijns. Rene vangt, slacht en verwerkt zijn eigen haantjes in de slachterij achter de winkel. Op deze manier heeft hij heel de keten in eigen hand en kunnen wij genieten van het heerlijk eindproduct.
www.poelierkapteijns.nl

Groenten

De gebroeders Lavrijsen uit Hulsel
Zij telen in de Brabantse Kempen op 3 locaties de beste en lekkerste aardbeien uit de regio. kijk eens op: www.verseoogst.nl/telers/aardbeienkwekerij-lavrijsen/


Fam. Oppers uit Middelbeers
Vooraan in Middelbeers aan de rechterzijde van de weg ziet u de boerderij van Familie Oppers. In de schuur is een witlofkwekerij en worden de verschillende groenten klaar gemaakt voor de verkoop. Adrie en zijn gezin zijn 7 dagen in de week bezig om in de seizoenen de zelf geteelde groenten van het land te halen. Het bedrijf is Kempengoed gecertificeerd en werkt volgens de strenge Eurep Gap normen. Het is ook mogelijk om met een groep een rondleiding te krijgen.

www.groentekwekerij-oppers.nl

Asperges
 komen al sinds 1998 van kwekerij Van Gestel – Wolfs, Miriam en John telen al als een van de eerste hier in de regio de lekkerste asperges. In samenspraak hebben we de afzet geregeld.

www.kwekerijvangestelwolfs.nl

Honing

Honing hebben we van zo dichtbij als mogelijk, allemaal ambachtelijk en kleinschalig gemaakt door de imker. Denk aan de stadsimker Beezz uit Tilburg , Harold v Engelen uit Gilze, Chris Capentier uit Hilvarenbeek.

 

Geitenkaas

Onze geiten worden dagelijks 2 x gemolken en van de melk wordt in onze coöperatieve kaasmakerij in Rijen harde geitenkaas gemaakt. We hebben deze in de smaken Jong, jongbelegen, belegen en oud. Brandnetel, peterselie/knoflook, koriander/fenegriek, aardappel, Italiaans en een light variant. kijk eens op: www.amalthea.nl

Daarnaast verkopen we ook het assortiment van zachte geitenkazen van “De Jong Cheese” uit Alphen kijk daar voor eens op: www.dejongcheese.nl


Kaas 
Een groot gedeelte van de koeienkaas wordt in Hogeloon gemaakt bij Familie Ansems. Daar wordt de melk van hun koeien verwerkt tot de lekkerste boerenkaas. Het bedrijf is ook te bezoeken voor een rondleiding.

Naast de kazen vd Ruurhoeve hebben we ook een klein assortiment biologische kazen van o.a. Bastiaanse ( pikant, blauw ader koe en geit) en biologische geitenkaas fenegriek en peper van de Mekkerstee.

www.ruurhoeve.nl


Kaas en boter
De magere boerenkaas en Leidseboerenkaas komt van familie Mathijssen uit Udenhout. Door het afromen wordt op deze boerderij ook echte roomboter gemaakt. De smaak werd in 2010 beloond met de Cum laude prijs voor hun 30+ boeren Leidse kaas met sleutels.
www.boerenleidsekaas.nl/mathijs.html

Zuivel
Van Roessel Boerderijproducten uit Goirle (Goeie Goolse)
De Bavarois, yogurt en slagroom worden gemaakt aan de Dorpstraat in Goirle. Hiervoor wordt melk gebruikt van de Piet van Meintjes Hoeve, kijk voor meer informatie op: www.pietvanmeintjeshoeve.nl

Ook zuivelboerderij “
de kern” uit Drunnen is vertegenwoordigd in onze winkel, kijk eens op: www.zuivelboerderijdekern.nl

Brood en worstebrood

Ook hebben we spelt producten van Bakker Swaanen uit Hilvarenbeek. Deze worden in het land vd Hilver verbouwd en gemalen op de molen in Hilvarenbeek. De bakker maakt voor ons ook het worstenbrood met ons gehakt. Kijk maar eens op: www.janswaanen.echtebakker.nl

Biologische Sappen door de 3 Wilgen 
We hebben een groot assortiment sappen in grote literflessen en in kleine flesjes.

Voor het assortiment kijkt u op: www.dedriewilgen.be

Bieren en wijnen

Vooral voor de fijnproevers en de liefhebbers van lokale biertjes hebben we een klein assortiment. Denk hierbij o.a. aan Beerze, Torens, museumbrouwerij de Roos, La Trappe, de Oirsprong, Beezzz bier en Dassemus.